Arbortech Precision Carving System

Type Høvle, slibe, fræse med stor præcision og detaljegrad

Precision Carving System er et 4-delt præcisions sæt, der åbner døren for mere komplekse udskæringer med en større detaljegrad. Sættet inkluderer en
Universalbase, der monteres på powerbase enheden eller i en M14 spindel på en vinkelsliber derefter kan man skifte i mellem forskellige præcisionsudskærings- og slibe værktøjer.

PRECISION BALL GOUGE:
Baseret på standard Ball gouge. Denne formindskede version  giver muligheden for at forme udskæringer i mindre radius, og komme ind i endnu smallere steder. Skær glatte fordybninger og udhulinger i en endnu mindre skala.

PRECISION BARREL CARVER:
Kontrolleret udskæring med ydersiden af tromlen kan skabe retvinklede hjørner. og giver god adgang til smalle steder. Precision Barrel Carver kan bruges på siden i en vinkel eller oprejst til at bore ned i træet.

PRECISION DRUM SANDER:
Færdiggør hvor Barrel Carveren stoppede med Drum Sanders høje eller lave korn størrelser. Ideel til den sidste finish efter udskæring med Barrel Carver.

UNIVERSAL BASE:
Bygget til at passe på Power carving unit eller en kvalitets vinkelsliber med M14 gevind. Basen tillader brugeren nemt at kunne skifte mellem 3 forskellige præcisions værktøjer. Dette gør du kan ombygge din vinkelsliber til et præcisions udskæringsværktøj. 

Inkluderet i Power Carving Sæt:
1 x Precision Drum Sander
1 x Precision Barrel Carver
1 x Precision Ball Gouge
1 x Universal Base
1 x Slibetromler  i korn 60 og 120t
2 x Umbraco nøgler


Tekniske Informationer  
Varenummer : 0304 12208
Db Nummer : 2173019
Original Nummer :CS.FG.1000.60                     
Ean : 9313478902600
Spindel : M14
Vægt, Kg : 0,375